PARTICIPANTS I FAMILIARS

86970637_1856602024472150_6524410202886766592_n

Bea

Infinits és estar tots junts com una família

Elia

Para mi Infinits es estar con los compañeros y monitores. Pasarmelo súper bien y disfrutar mucho y gozar de las actividades.

Família Xavi

INFINITS...son els sentiments de confiànça, de dedicació, de seguretat, d'estimació que sentim nosaltres, els pares, per vosaltres, la nostra segona família. SOMRIURES...son els sentiments que transmeten els nostres fills acompanyats de confiança, de dedicació, de seguretat i estimació que senten ells per vosasltres sens dubte. Sou grans, sou INFINITS, sou tot SOMRIURES. Gràcies per ser-hi! Gràcies per ser com sou!

Família Alba

INFINITS per nosaltres sou la nostra família, tenim plena confiança amb vosaltres, perquè sabem que estimeu als nostres fills com a germans, incondicionalment!!El sentiment d'ells envers vosaltres encara es més fort, hi ha un vincle que heu anat forjant amb el temps que mai es trencarà diu l'Alba que us porta al cor, i sempre hi sereu, us estimem per ser com sou i tant de bo seguiu al nostre costat!!!

Rebeca

Para mi Infinits es hacer muchas actividades, estar con amigos y nos queremos como una gran familia. Con todo nuestro corazón

Família Marc

Hi ha molts tipus de famílies, monoparentals, númeroses, obertes...i les infinites, com la vostra!

Família Andreu

Nosaltres us em vist creixa com entitat amb molt d'esforç, molta molta ilusió i creient amb fermeça amb el que feu. Us heu convertit amb la nostra FAMILIA, que li ha donat al nostre Andreu la posibilitat d'integració, fent cosas fantàsticas que mai podiam imaginar. Oh benvinguts paseu paseu. Ara no hi falta ningu, o pot ser si, ja me n'odoro que sols i faltes tu. Tambè pots venir si vols. T'esperem hi ha lloc per tots. El temps no conta ni l'espai. Qualsevol nit pot sortir el sol.

Família Pepe

Para nosotrs Infinits es tener la seguridad e que est@s chic@s están en buenas manos, con profesionales que van más allá, con verdadera vocación y un trato integrador de grupo muy familiar. Para Pepe significa poder ser un poco más independiente, compartir buenos momentos con amigos, viajar, y pasarlo en grande. Gracias por hacer posible su integración y por estar ahí.

Família Miriam

Son una pequeña y gran familia, y dan mucha confianza y seguridad y siempre están dispuestos para cuidar y ayudar a nuestros hijos, haciendo muchas salidas y excursiones con ellos.

Família Andreu

Per a nosaltres Infinits és una porta oberta a la normalitat, a la diversió, a Madrid i a Berga, a Pamplona i el que hagi de venir...una porta a anr de compres a un centre comercial a compra-se roba sense que això sigui un factor d'estrés...O a anar a un museu i a prendre alguna cosa amb amics...és una porta a la calma i a la confiança dels pares, a la seguretat de que tot anirà bé. Una porta que ens dóna llum i caliu...i ens omple d'Infinits Somriures!!!

Família Rebeca

Para nosotros, Infinits Somriures ha sido y es una de las mejores cosa que nos ha pasado. Hace 7 años, un maravilloso grupo de jóvenes llegó a nuestras vidas para revolucionarlas y mejorarlas. Hoy y siempre, os damos las gracias por vuestra dedicación y lucha para conseguir la inclusión de esta gran familia dentro de la sociedad.

Família Ana

Conocer al equipo de Infints ha sido de las mejores cosas que nos han pasado, no solo para Ana, para toda la familia. Cada salida y cada actividad con ustedes es como un suspiro de aire fresco que nos anima a seguir adelante y a confiar en que nuestros chicos puedan ser incluidos en la sociedad. Muchas gracias por todo 🙂