ACTIVITATS

A continuació s’exposen les principals activitats que oferim:

Marxem

Són sortides on comencem el divendres a la tarda o el dissabte al matí fins el diumenge a la tarda. Fem activitats culturals, turisme i tallers… acostumem a anar a albergs.

Culturitzem-nos

Aquestes activitats generalment es realitzen en dissabte o diumenge. Estan dirigides a l’àmbit cultural, com visitar museus, anar al teatre, al cinema, concerts o participar en festes i actes populars.

Ens agrada ajudar

També realitzem voluntariats, alguns de manera puntual com el Gran Recapte (recollida d’aliments) i altres més habituals com la col·laboració amb la protectora d’animals Cau Amic, on apadrinem gossos i  realitzem trobades entre voluntaris/es i gossos de la protectora. 

Fem família

Aquestes activitats tenen com objectiu principal crear vincle entre les diferents famílies, les persones participants, l’equip educatiu i les persones afins al projecte. 

Ens donem a conèixer, ens fem estimar

Participem de les diferents festes populars de la ciutat, formem part de diferents organitzacions i plataformes. A més realitzem xerrades en instituts, col·legis de professionals, mitjans de comunicació… amb la intenció de donar a conèixer l’entitat, les seves activitats i la manera de treballar. 

Anem de vacances

Oferim sortides en diferents períodes de vacances:
  • Nadal: oferim dos o tres torns i cada torn es realitza en una ciutat diferent dins de Catalunya.
  • Setmana Santa: es realitzen a ciutats espanyoles. Hem anat a Madrid, Bilbao, València i Saragossa.
  • Estiu: anem dues setmanes al càmping Berga Resort  

Gaudim de la natura

Sortides on es gaudeix de la natura i es realitzen activitats de conscienciació del medi ambient, tallers, contacte amb els animals i aprendre a respectar-los, excursions….