ORGANIGRAMA

En relació a l’organització d’ Infinits Somriures, en condició d’associació, està presidida per una Assemblea de socis i sòcies, els quals prenen les decisions principals entorn a la entitat. Aquestes tenen a veure amb el funcionament de la mateixa, així com a les línies d’actuació, les pròximes activitats….

En l’assemblea participen els diferents socis i sòcies, els quals són persones amb diversitat funcional, familiars d’aquestes, monitores/ monitors o  simplement persones implicades en l’entitat o afins a ella. Amb la finalitat de dirigir l’entitat, l’Assemblea nomena uns representants, és a dir, es configura la Junta Directiva i d’aquesta es deriva la coordinació. La qual, té l’obligació de gestionar i organitzar tot ho pertanyent o relatiu a l’atenció directa i a la intervenció, d’aquesta es deriva l’equip educatiu, els destinataris i les famílies corresponents. A continuació es representa de manera gràfica en la figura.

Destacar que paral·lelament a aquesta organització, existeixen una sèrie de comissions que sorgeixen de l’assemblea i de l’equip educatiu per poder treballar en petit comitè i així ser més productius. Aquestes comissions treballen diferents temes i després en les assemblees ho posen en comú  per tal de què la resta d’integrants puguin col·laborar i estar informats.