UNA GRAN FAMÍLIA

Per Infinits Somriures han passat moltes persones, moltes gràcies per fer-nos crèixer.

Joan

Per mi l'experiència viscuda amb Infinits Somriures va ser un aprenentatge de convivència, com a través de les sortides i les activitats es crea la gran família que són.

Núria

Gràcies a treballar com a voluntària a infinits he crescut molt com a persona, i sobretot, laboralment. No només per la seva essència de lleure sinó per la concepció que tenen per apropar l'oci a la diversitat funcional.

Pol

Per a mi Infinits Somriures és igualtat, cohesió, respecte, autoestima, comunitat, coneixement, diversitat, reflexió i amistat. Tots aquests valors són els que personalment identifiquen el projecte d'Infinits Somriures.

Maite

Infinits Somriures és una de les etapes més boniques i més importants que he viscut. Vaig créixer, vaig gaudir i sobretot vaig aprendre que cada persona suma i que cada somriure és únic.

Mireia

Per a mi Infinits Somriures va ajudar-me a anar tenint experiència amb persones amb diversitat funcional.

Gemma

"Si el món pensa que no ets el suficientment bo, no t'ho creguis. Aconsegueix una segona opinió."

Jenni

Els dos anys que vaig gaudir de ser voluntària amb Infinits Somriures es una experiència que recomano al 200%. Vaig ser molt feliç aprenent i compartint moments amb els participants i el gran equip que formàvem. Només puc somriure quan recordo les abraçades de cada retrobament i segueixo vestint amb molt carinyo la samarreta de l'entitat. Gràcies per tant!

María

Fa 7 anys vaig conèixer a Infinits Somriures a través d'una amiga que era voluntària i em va animar a participar-hi. Arrel d'aquella experiència, em vaig adonar de que es pot ajudar amb molt poc, però sobretot, de tot el que ens poden ensenyar ells als voluntaris. El que que més m'agrada és la seva forma de treballar amb els usuaris, érem i són com una petita família i això em sembla molt positiu, ja que demostra la inclusió amb la que treballen, tan necessària. Veure'ls riure i passar-ho bé amb les activitats, em feia sentir realitzada y arribar a casa amb una sensació molt bonica i difícil d'explicar, s'ha de viure. Va a ser una experiència que recordo amb molt de carinyo i guardo molts bons records. Sens dubte, els recomanaria sempre.