PREMSA I NOTÍCIES

INFINITS SOMRIURES 2020

-Així Som-05.2020

VIDEO PRESENTACIÓ INFINITS SOMRIURES5 ANYS/2016

A continuació presentem el video que es va realitzar pels 5 anys de l’entitat on s’explica el projecte d’aquesta. Et convidem a veure-ho!

REBECA PERSONES DE «ROBI»04.01.2018

La Rebeca és una noia jove, xerraire, a qui li agraden els animals y fer treballs manuals. Gaudeix de les passejades amb el seu oncle i té un tarannà molt especial: és la primera a apuntar-se a un concert i en fer excursions amb els seus companys de l’associació Infinits Somriures.

LES FMA ENS CONVIDEN A FER EL PREGÓ01.07.2016

El pregó d’Infinits Somriures, que enguany celebra el seu cinquè aniversari, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a la vuitena edició de la Festa Major Alternativa (FMA).

INFINITS SOMRIURES DEMANA INCLUSIÓ ELS 365 DIES DE L’ANY EN EL PREGÓ DE LA FMA01.07.2016

 
[ampliar noticia]

EL CAU AMIC ENS CONVIDA A LA RÀDIO11.04.2016

Aquesta setmana, al «Gat i Gos», els membres de la protectora Cau Amic vénen acompanyats per membres de la institució Infinits Somiures, que ofereix activitats per a persones amb diversitat funcional i les seves famílies. Els coordinadors, Carlota Arús i Gerard Comerma, i la participant Elia Guiardo expliquen la seva relació amb el Cau Amic, on tenen tres gossos apadrinats.

FEM PINYA AMB ELS GAUSACS22.09.2014

75 persones, 10 grups, van participar ahir a la tarda en el Concurs x Concurs organitzat per la colla dels Castellers de Sant CugatL’objectiu era doble, per un costat recollir diners per l’ONG santcugatenca Infinits Somriures i, per l’altre, donar a conèixer la colla i animar a la gent a acompanyar-la al concurs de castells de Tarragona del proper 4 d’octubre.